2013-10-17

Capri-tävling med mitt favvo plagg!

Det pågår en tävling genom Capri Collection och givetvis bidrar jag med ett bidrag :-)

Min absoluta favorit är Bailey jacket...Det är lika fin och användbar till vardags som till fest som till ett viktigt möte. Till ett par jeans blir den underbar då färgerna kommer fram. Det blommiga innertyget ger den det lilla extra. Jag bara älskar den! Bailey jacket hittar ni här .


Här ser ni mig med Bailey jacket walnut 699:-
Tatum top 399:-
Addison jeans 599:-
Mira boots 529:-

2013-10-16

o här dök jag upp igen. :-)

Hej raringar!

Jag har rannsakat mig själv. Fröken "JA" "Det fixar jag" "Jag klarar allt för jag är mirakelkvinnan"
har insett att det kanske blivit lite mycket på sistone. Ja, jag vet så är vi där igen.
Jag är en expert på att göra alla andra till lags, hinna allt och vice versa. Visst jag hinner allt med nöd o näppe MEN.... jag blir som ett tjurträd... Jag blir irriterad och wrong när jag är stressad. Jag slänger i mig mat och ja... Jag måste verkligen bli bättre på det här nu. Jag MÅSTE tänka på mig själv, va lite egoistisk.

Jag jobbar 7 timmar om dan...jag säljer hundratals artiklar åt vänner på tradera för att dom inte hinner med. Jag tar på mig catering uppdrag, jag hjälper till...och så hjälper jag till och så hjälper jag till lite till.
Vem hjälper mig? Jag blir tyvärr ingen bättre människa av att va alla till lags... det kommer inte va nån som tackar mig till slut när jag ligger utbränd. Så enkelt är det. Men jag vill inte säga nej....men jag måste, jag vet.

Så tack för att ni lyssnade på det. Ni kanske förstår varför jag inte varit här ett tag? Jag hoppas det.
Jag måste försöka hitta tillbaka till den lugna fina Lina som fanns där för ett par år sen, som kunde låta dammråttorna krypa fram ur väggarna och jag väntade med dammsugningen tills imorgon.
Jag behöver fler stunder med att bara läsa en bok, skita i allt och ta en kopp thé. Jamen visst.
  • Min personliga målsättning: sluta va perfekt.   

Annars ser jag ut som vanligt....ja är bara lite mer uppstissad än vanligt. NU kan ja känna, gud va skönt o blogga. Det kan bli min egna kvalle tid en gång om dagen. Men bara när JAG vill, orkar och känner för det.
Dock tycker jag det är skönt. Så vi kan säga att I´m back.